Valutaer:
Danmark
Forside ::  Fortrolighed

Fortrolighed

Privacybeleid

Deze site is bezorgd over je privacy. Dit privacy statement zal u vertellen welke informatie we verzamelen op onze website en hoe we die gebruiken. Als u kiest voor een van onze websites bezoekt, uw bezoek is onderworpen aan deze privacyverklaring en gaat u akkoord met de voorwaarden.

Met ons te communiceren. We hebben functies die u aan ons kan dienen voor informatie (zoals een vraag of opmerking wanneer u contact met ons op). We kunnen uw e-mail en andere informatie die u aan ons voor onze interne doeleinden en ons helpen beter voor je houden.

We kunnen ook informatie verzamelen, zoals de datum, tijd, het type browser, surfgeschiedenis en IP-adres van alle bezoekers van onze website (). We gebruiken deze informatie om onze interne security audit logs, trendanalyse, systeembeheer en een brede basis van gebruikers statistieken te verzamelen. We kunnen gepaard gaan met uw persoonlijke gegevens. Door het bezoeken van onze website, bent u zeker in te stemmen met onze collectie, het gebruik en de verspreiding van de gegevens. Wij kunnen uw gegevens met andere derde partijen die een zakelijke relatie met ons en, in sommige gevallen te delen, kunnen wij niet in staat zijn om te controleren of kent ons privacybeleid. Door het bezoeken van onze website, bent u zeker in te stemmen met onze collectie, het gebruik en de verspreiding van de gegevens.

We kunnen delen (verlenen en ontvangen) geaggregeerde informatie, die niet persoonlijk identificeerbaar is met anderen. Deze informatie kan onder andere demografische gegevens, zoals de locatie van het geslacht en / of gebruikersgroep, maar geen persoonlijke informatie zoals naam of e-mail adres te vermelden. We maken gebruik van uitgebreide demografische gegevens over ons publiek om onze dienstverlening te verbeteren voor onderzoeksdoeleinden, marketing / promotionele doeleinden en / of de industrie verslaggeving, en nog veel meer. Veiligheid Voor alle persoonlijk identificeerbare informatie is zeer belangrijk voor ons. We bewaren uw persoonlijke gegevens veilig en het gebruik van speciale procedures ontwikkeld om ons te beschermen tegen verlies, misbruik, onbevoegde toegang of openbaarmaking, wijziging of vernietiging van de verzamelde informatie.

Wij behouden het recht van tijd aan te passen, te wijzigen of anderszins updaten privacy statement tot tijd, dus we raden u aan dit beleid van tijd tot tijd. Wijzigingen in dit privacybeleid worden gemaakt op het moment van hun detachering en je nog steeds de postings van onze website te gebruiken om een ​​bindende overeenkomst die geldig is veranderingen door deze veranderingen zal accepteren vormen.

Op onze site, we respecteren uw privacy en zijn toegewijd aan het onderhoud ervan. Onze privacy statement is als volgt. Als we dit beleid te veranderen, zullen wij u op de hoogte door middel van deze verklaring op onze website bij te werken....

Din IP adresse er: 3.231.220.139     billig ugg , ugg Mænd , ugg Kvinder , ugg Børn , ugg Ankelstøvler , ugg kondisko